Vi sætter Q-Lør på Billund

Q-Lør er byens malermester i mere end 40 år. Vi står klar med hjælp, hvad enten du skal have malet dit hus, sat nye farver på dine erhvervslokaler, sprøjtemalet dine gamle møbler eller du blot har brug for en spand kvalitetsmaling blandet op med et par gode malerfif.

Vores erfarne og omhyggelige svende løser enhver maleropgave hurtigt og pænt, og bag disken i butikken på Hovedgaden møder du kun erfarne malere, der kan rådgive dig om farver, produkter og teknikker.

Vi går meget op i, at vores arbejde som maler skal være af den højeste kvalitet, derfor benytter vi os kun af de bedste produkter på markedet. Du bliver mødt af kompetente og yderst erfarne malere, når du vælger at benytte os som din foretrukne malerforretning.

Vores mange års erfaring som maler og vores valg af gode materialer er din garanti for et godt resultat. For at yde en god service sørger vores imødekommende medarbejdere også altid for at have arbejdet færdigt til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi har specialister inden for alle områder af malerfaget, så næste gang du skal have hjælp med professionelt malerarbejde, kan du trygt overlade det til os.